Monday, March 20, 2023
Home Sport Video Exclusiv | “Chiar nu știu cine îi păcălește!”. Mihai Rotaru nu le dă nicio șansă lui Hanca și Vînă, în lupta cu propriul lor club

Video Exclusiv | “Chiar nu știu cine îi păcălește!”. Mihai Rotaru nu le dă nicio șansă lui Hanca și Vînă, în lupta cu propriul lor club

by admin

  • HANDBAL M.: Franța – Suedia, vineri, 22:00, DGS 2

  • FOTBAL: ‘U’ Cluj – Rapid, vineri, 20:00, DGS 1

Fotbaliștii care încă aparțin de clubul oltean au fost excluși din lot de Mirel Rădoi, alături de Andrei Ivan și Jovan Markovic, iar acum Hanca și Vînă cer despăgubiri de câteva milioane de euro. 

Mihai Rotaru crede că Sergiu Hanca și Ionuț Vînă nu au nicio șansă în procesul cu Universitatea Craiova

În cadrul unei intervenții telefonice la Fotbal Club, omul de afaceri a explicat că cei doi nu pot obține suma dorită, întrucât clubul ar intra automat în insolvență în cazul în care ar fi somat să plătească mai multe milioane de euro. 

“E o copilărie din partea lor, chiar nu știu cine îi păcălește. Nu se mai amână. Săptămâna viitoare se pronunță! Nu e posibil să pierdem nici măcar 50.000 de euro. Să fim serioși!

Au fost în permanență cu noi, cu excepția a patru zile, când a fost antrenorul nervos și a luat decizia fără știrea nimănui. Au mâncat cu jucătorii, au stat în același vestiar, au jucat meciuri pentru Universitatea Craiova.

Vezi Atacurile de la Paris: Supraviețuitorii și retrăiește episodul șocant care a lăsat o lume în doliu. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 22:10.

Nimeni nu i-a discriminat, din contră. Au primit salariile în aceeași secundă ca ceilalți. Am și discutat cu ei acum două zile. Le-am și zis că nu au nicio șansă.

Să presupunem că printr-un miracol ar câștiga, în secunda doi vor pierde 50.000 de euro, în loc să câștige 8 milioane, pentru că societatea intră în insolvență.

E normal! O penalitate de 8 milioane de euro niciun club nu are cum s-o plătească. Ce să negociem?”, a spus Rotaru. 

Explicația lui Mirel Rădoi pentru excluderea din lot a celor patru fotbaliști de la Universitatea Craiova

La scurt timp după decizia radicală, fostul antrenor al oltenilor a oferit motivele pentru care a hotărât la acea vreme să nu mai mizeze pe serviciile celor patru. 

“Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut, îi cântăresc în fiecare zi.

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei.

Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi.

Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi.

Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău”, declara Rădoi la mijlocul lunii noiembrie a anului trecut. 

Etichete: proces , litigiu , mihai rotaru , ionut vina , sergiu hanca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro