Saturday, April 1, 2023
Home Sport Video Exclusiv | “Craiova a dat o lovitură / Se pune prea mare presiune pe el”. Transferul lui Ișfan a fost dezbătut în direct

Video Exclusiv | “Craiova a dat o lovitură / Se pune prea mare presiune pe el”. Transferul lui Ișfan a fost dezbătut în direct

by admin

  • Handbal: RapidBuducnost, duminică, 17:00, DGS 1

  • La Liga: AtleticoBarcelona, duminică, 22:00, DGS 1

Totodată, piteștenii au păstrat și un procent de 20% dintr-un eventual viitor transfer al fotbalistului.

“Craiova a dat o lovitură / Se pune prea mare presiune pe el”. Transferul lui Ișfan a fost dezbătut în direct

Ișfan la Universitatea Craiova este cel mai important transfer din fotbalul românesc până la ora actuală. Mutarea oltenilor a fost dezbătută, în direct la Digi Sport, de Mihai Iosif și Gabriel Manu, ultimul menționat fiind de părere că presiunea creată în jurul fotbalistului este una prea mare. 

“Mie mi-a plăcut și achiziția celor de la Argeș cu Tîrcoveanu. Este un jucător care mie îmi place foarte mult, iar Craiova cred că a dat o lovitură cu Ișfan”, a spus Mihai Iosif, la Liga Digi Sport.

“Se pune presiune foarte mare pe jucător. E un transfer foarte bun, un jucător de calitate, care poate să îți facă diferența la un moment dat, dar cred că se pune prea multă presiune pe el.

Aici vom vedea dacă are tărie de caracter și poate trece peste momentele acestea. Vii de la o echipă mică, te duci la una cu pretenții și totul se schimbă”, a declarat și Gabriel Manu. 

Declarațiile lui Alexandru Ișfan după ce a semnat cu Universitatea Craiova

Alexandru Ișfan a vorbit despre mutarea sa la Universitatea Craiova. Noul jucător al oltenilor a mărturisit că este foarte fericit că a ajuns în Bănie, având în vedere că negocierile se purtau de mai mult timp.

Ișfan a explicat și motivul pentru care a ales să semneze cu Universitatea Craiova, dar a vorbit și despre următorul său obiectiv.

  • 4 goluri și 4 pase decisive are Ișfan în acest sezon

Sunt foarte bucuros că am venit la Universitatea Craiova. Au fost discuții de mai bine de doi ani. Mă bucur că într-un final s-au concretizat și că în sfârșit am semnat. Sunt foarte fericit.

Am câțiva prieteni cu care mă știu, care au trecut pe aici pe la club, sunt niște suporteri minunați, stadionul și multe chestii, nu le pot spune pe toate, dar sunt foarte fericit. Vreau să îmi ajut echipa cât mai mult, să marchez și, la final, să ne bucurăm cu toții, să fim campioni.

Mă știam cu băieții de la under-21, cu Screciu, Markovic, Cîmpanu, Baiaram. Florescu e de la mine din oraș, ne știm de mici. Mă cunosc și cu Nistor. Cu restul mă cunosc din campionat.

O dată cu pasul făcut la Universitatea Craiova, trebuie să fac pasul la prima reprezentativă, este un obiectiv de-ale mele”, a transmis Alexandru Ișfan.

Etichete: liga 1 , universitatea craiova , fc arges , mihai iosif , alexandru isfan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro