Wednesday, March 22, 2023
Home Sport Video Exclusiv | Ilie Dumitrescu nu l-a mai menajat pe Mihai Pintilii: ”Poți să ai și 7 licențe!”

Video Exclusiv | Ilie Dumitrescu nu l-a mai menajat pe Mihai Pintilii: ”Poți să ai și 7 licențe!”

by admin

  • La Liga: BetisBarcelona, miercuri, 22:00, DGS 1

  • EFL Cup: Manchester UnitedNottingham Forest, miercuri, 22:00, DGS 2

Ilie Dumitrescu nu l-a mai menajat pe Mihai Pintilii: ”Poți să ai și 7 licențe!”

Expertul Digi Sport a spus că nu a înțeles deloc schimbările pe care FCSB le-a făcut în meciul cu Farul, scor 2-3, cu aluzie directă la Gigi Becali (64 de ani), dar nu l-a mai menajat nici pe Mihai Pintilii (38 de ani).

Ilie Dumitrescu a scos în evidență că antrenorul roș-albaștrilor are doar rol decorativ la FCSB când vine vorba despre deciziile importante la nivel de echipă.

”M-ai întrebat ce decizii aș fi luat… PĂi, n-ai ce să faci, poți să ai șapte licențe. Dacă ăsta e statutul tău ca antrenor la FCSB, acceptă și ești expus, adică nu ai ce să mai faci”, a spus Ilie Dumitrescu, prezent în platoul emisiunii de la Digi Sport.

Fostul antrenor a mai spus, mai apoi, și ce ar schimba în jocul echipei.

”Primul lucru, aș merge foarte adânc și aș fi foarte aspru și exigent în organizarea de joc pe faza defensivă. Sunt prea multe greșeli.

Al doilea lucru, este clar că este fantastic că este bucurie, că lumea se bucură de joc, de atmosferă de familie, dar se joacă pe puncte și, în același timp, se joacă pentru titlu. Un mesaj pentru Pintilii.

Al treilea lucru, și cel mai important, este să faci ca fiecare jucător să dea cel mai bun randament pe postul lui. E o îngrădire pentru antrenor”, a completat Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu, atac și la Gigi Becali: ” Nu schimbi un jucător și spui ‘domnule, de ăștia nu mă ating”

Ilie Dumitrescu a trecut, mai apoi, la Gigi Becali. I-a reproșat finanțatorului schimbările care au dereglat practic întreg sistemul de joc.

”Eu am luat și am analizat jocul FCSB-ului. Mă uitam că în prima repriză Edjouma a dat două pase de gol și a fost schimbat la pauză. Două pase clare de gol, evidente.

Și Deian Sorescu… E ok că a ratat, a creat, a intrat în combinații. De ce îl schimbi pe Edjouma?

Dacă tot vrei să iei o decizie în zona asta, poți să schimbi pe altcineva sau să schimbi post pe post. Dau un exemplu, puteai să schimbi Coman cu Tavi Popescu. Nu schimbi un jucător și spui ‘domnule, de ăștia nu mă ating, că nu mă ating, de Olaru nu mă ating, de ăla nu mă ating, de ăla nu mă ating și mă ating de ceilalți care sunt vulnerabili și nu ai ce să faci cu ei’.

Altă schimbare, cum să-l schimbi pe Cordea, care a fost cel mai bun jucător la un moment dat?”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

VIDEO cu analiza lui Ilie Dumitrescu, după FCSB – Farul 2-3

VIDEO cu rezumatul partidei FCSB – Farul 2-3

Etichete: mihai pintilii , gigi becali , ilie dumitrescu , fcsb farul 2-3 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro