Monday, March 20, 2023
Home Sport Video Exclusiv | Primul ”refuz” primit de Gigi Becali, după ce a spus că cedează echipa: ”Eu nu vreau FCSB-ul! I-o las lui Balint”

Video Exclusiv | Primul ”refuz” primit de Gigi Becali, după ce a spus că cedează echipa: ”Eu nu vreau FCSB-ul! I-o las lui Balint”

by admin

  • La Liga: Real Madrid – Valencia, joi, 22:00, DGS 1

  • Liga 1: ChindiaUTA, vineri,17:00, DGS 1

Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat că nu va lăsa FCSB-ul în mâinile familiei și a întocmit o listă cu persoane care se pot ”ocupa” de echipă după dispariția sa, pe această listă aflându-se, evident în mod ironic, nume precum Talpan, Victor Pițurcă, Gabi Balint sau Helmut Duckadam.

Helmut Duckdam l-a ”refuzat” pe Gigi Becali: ”Îi las echipa lui Gabi Balint!”

Duckadam a fost primul care i-a răspuns finanțatorului de la FCSB, cu un refuz vehement. ”Eroul de la Sevilla” s-a amuzat de declarația lui Gigi Becali și i-a sugerat patronului de la FCSB să îi lase echipa lui Gabi Balint, care are și licență de antrenor.

În plus, Duckadam s-a amuzat de explicațiile lui Gigi Becali pentru eșecul FCSB-ului în meciul cu Farul. Patronul roș-albaștrilor a declarat că a greșit la schimbări, motiv pentru care echipa sa a pierdut.

Nu am văzut ce a zis, dar e bine că m-a amintit acolo, dar nu vreau FCSB-ul. I-o las lui Gabi Balint, pentru că el este și antrenor și atunci poate să facă schimbările mai bune. Eu nu am calitate de antrenor și poate greșesc ca în meciul cu Farul. Mai bine nu.

Documentarul Strămoșii tăi investighează populația din Țările de Jos și caracterele care au trecut testul timpului. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 22:55.

E si trist și distractiv (n.red. despre declarațiile făcute de Gigi Becali în privința schimbărilor făcute în meciul cu Farul). Omul a fost sincer. Cum l-am lăudat cu o etapă înainte că schimbările au fost bune și au câștigat, de data asta, schimbările au fost catastrofale și s-a văzut.

Am văzut că nu e mare supărare la FCSB că au pierdut acest meci, așa că nu văd de ce ne agităm noi atât”, a spus Helmut Duckadam la emisiunea Fotbal Club.

Anunțul lui Gigi Becali în legătură cu viitorul FCSB-ului

Echipa nu o las moștenire. Când mor eu, la revedere! Nu las echipa familiei. Le-am întrebat ‘Vreți să nu apăreți în presă? Terminați cu FCSB’. Ele nu vor să fie în presă, vor să fie liniștite.

Echipa nu va dispărea. O ia Talpan. O iau Pițurcă și Tudorel Stoica. O iau Oprița cu Balint și Popa. Duckadam. Să facă ei”, a spus recent Gigi Becali.

Etichete: gabi balint , mihai pintilii , gigi becali , helmut duckadam , fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro