Saturday, October 1, 2022
Home Sport Video Exclusiv | ”Principalul vinovat e Neluțu Varga!” Patronul CFR-ului, pus la zid: ”Scoate din buzunar 400 de mii”

Video Exclusiv | ”Principalul vinovat e Neluțu Varga!” Patronul CFR-ului, pus la zid: ”Scoate din buzunar 400 de mii”

by admin

  • Liga Națiunilor: Italia – Anglia, vineri, 21:45, Digi Sport 1

  • Liga Națiunilor: Germania – Ungaria, vineri, 21:45, Digi Sport 2

Cu toate acestea, cu câteva minute înainte de a apărea comunicatul CFR-ului, Ioan Varga i-a dat o replică dură lui Dan Petrescu, după ce antrenorul ar fi sugerat că omul de afaceri le-ar fi impus suporterilor să-i ceară demisia. 

Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Ioan Varga: ”Trebuie să scoți din buzunar 400 de mii de euro și nu mai ai discuții de astea prin presă”

Ilie Dumitrescu, expertul Digi Sport, consideră că tot scandalul din Gruia din ultimele zile a fost provocat de patronul campioanei, care nu ar fi procedat corect în relația cu Dan Petrescu. În schimb, chiar dacă multă lume susține că această ”împăcare” nu va ține mult timp, fostul internațional este convins că ”Bursucul” va trece peste atacurile fără perdea ale lui Ioan Varga.

Cred că nu ar mai trebui să dai vreun mesaj că `domne, trebuie să negociem`. Ce să negociezi? Petrescu a avut ofertă să plece la echipa națională și trebuia să plătească 400 de mii. Clauza e în oglindă. Adică și tu dacă vrei să-l dai afară pe Petrescu, trebuie să dai 400 de mii.

Deci în momentul în care ajungi la un divorț d-ăsta, dragoste cu sila, trebuie să scoți din buzunar 400 de mii de euro, la cât ai băgat 40-50 de milioane, și nu mai ai discuții de astea prin presă sau să-i închizi ăluia aia ușa la stadion.

Tuchel a câștigat toate trofeele la Chelsea, `ia 15 milioane, să fii sănătos, am renunțat la tine, vrem altceva`. Asta ar trebui să devină o normalitate și aici. De ce ai semnat contract pe 3 ani?

E o relație specială între ei, de prietenie, omul a fost după el… Și-a dorit, îl suna la 4-5 dimineața,` vino înapoi că avem nevoie de tine`. Eu cred că lucrurile se vor îndrepta”, a transmis Ilie Dumitrescu.

Principalul vinovat e Neluțu Varga!”, a adăugat și Daniel Stanciu, oficialul celor de la FC Argeș, care îl cunoaște foarte bine pe Ioan Varga din perioada în care a lucrat la CFR Cluj.

VIDEO Ilie Dumitrescu, despre Ioan Varga

Etichete: dan petrescu , ilie dumitrescu , antrenor cfr cluj , ioan varga


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro