Tuesday, November 29, 2022
Home Sport Video Exclusiv | ”Te-ar interesa să fii director tehnic la FRF?” Ilie Dumitrescu a dat răspunsul fără să stea pe gânduri

Video Exclusiv | ”Te-ar interesa să fii director tehnic la FRF?” Ilie Dumitrescu a dat răspunsul fără să stea pe gânduri

by admin

  • Liga 1: CFR Cluj – Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS1

  • Premier League: Arsenal – Tottenham, sâmbătă, 14:30, DGS1

Jurnalistul Decebal Rădulescu a declarat în cadrul emisiunii Digi Sport Special că Burleanu i-ar fi găsit deja un posibil înlocuitor actualului director al comisiei tehnice FRF, Mihai Stoichiță. Decebal Rădulescu a transmis că Răzvan Burleanu l-ar fi contactat pe Ilie Dumitrescu.

”Te-ar interesa să fii director tehnic la FRF?” Răspunsul vehement al lui Ilie Dumitrescu

Specialistul Digi Sport a negat informația printr-un mesaj trimis în direct, iar în cadrul emisiunii Fotbal Club a subliniat încă o dată faptul că nu are de gând să meargă la Federația Română de Fotbal.

Te-ar interesa să fii director tehnic la FRF?”, a fost întrebarea lui Radu Naum pentru Ilie Dumitrescu, iar răspunsul fostului fotbalist a fost unul vehement.

Nu pot să discut despre subiectul ăsta. Nu mă interesează așa ceva în momentul de față. Nu mă interesează. Nu există așa ceva. Comisia tehnică trebuie să ajute selecționerul, dar nu din tribună. Eu cred că răspunsul l-am dat.

Comisia tehnică trebuie să ajute antrenorul cu rapoarte, cu informații, cu ce e mai bun”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club.

Mihai Stoichiță, pe făraș la FRF? Planul lui Răzvan Burleanu

În cadrul emisiunii Digi Sport Special, jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit că Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, ar urma să fie demis.

“Informația brută este următoarea: Federația se gândește serios să-l demită pe Mihai Stoichiță. S-au făcut pași serioși în acest sens, o negociere financiară.

Hotărârea s-ar fi luat după ce au fost consultați mai mulți membri ai Comitetului Executiv și după ce diferite personaje din Federație au mers la Burleanu și au spus “Trebuie să facem treaba asta”.

Știu că a fost contactat deja un om pentru a-i lua locul lui Mihai Stoichiță. Omul ăla e Ilie Dumitrescu, din informațiile mele. Apoi vor încerca să mai coopteze pe cineva din Generația de Aur, pentru partea de juniori, tineret, de la FRF. E vorba despre un fost mare internațional, care stă în Cluj. A fost în tribună la ultimul meci al naționalei, alături de un angajat al FRF.

E clar că vor să facă un pas pentru a-și spăla imaginea. Aflu că Gică Popescu le-ar fi spus foștilor colegi din Generația de Aur că n-ar fi corect și normal să se implice într-un proiect de-ale lui Burleanu în acest moment”, a spus Decebal Rădulescu.

În replică, Ilie Dumitrescu a transmis, în timpul emisiunii, că n-a fost contactat de nimeni de la Federația Română de Fotbal.

Etichete: frf , mihai stoichita , ilie dumitrescu , razvan burleanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro