marți, octombrie 15

Patru oameni, printre care și doi copii, au murit și alți cinci au fost răniți într-o explozie puternică produsă la o benzinărie din capitala republicii ruse Cecenia, Groznîi. Autoritățile au spus că un rezervor de combustibil a explodat în stație, rezultând un incendiu, informează Reuters. 

Patru persoane au fost ucise sâmbătă, printre care doi copii, după o explozie la o benzinărie din capitala cecenă Groznîi, a anunțat Ministerul de Urgență al regiunii ruse.

Imaginile de la locul incidentului au fost publicate online și arată o explozie puternică care a provocat un incendiu uriaș.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Liderul cecen Ramzan Kadîrov a declarat pe Telegram că situația se află sub controlul său. El a spus că cei responsabili de explozie vor fi aduși în fața justiției, dar nu a oferit mai multe detalii.

Exploziile de la benzinăriile din regiunea vecină Daghestan din septembrie 2024 și august 2023 au ucis 13 persoane, respectiv 35 de persoane.

Editor : C.S.

Acțiune.
Exit mobile version