miercuri, octombrie 2

Județul Constanța a fost vizat marți de un cod roșu de vijelii, care a provocat pagube în mai multe zone. Furtuna a lăsat în urmă un peisaj dezolant. La Năvodari, plaja a fost distrusă de puhoaiele care s-au scurs în mare.  

Faleza din Năvodari a fost inundată, iar șuvoaiele de apă au ajuns pe nisip și s-au scurs direct în mare. În urma lor s-au format cratere lungi de aproximativ 100 m și adânci de 70, 80 chiar 90 de centimetri în anumite părți.  Miercuri la prânz,  faleza era încă acoperită de apă, iar angajații primăriei au intervenit cu autospecialele pentru a evacua apa, potrivit reporterului Digi 24 Iulia Stanciu.

Canalizările nu au făcut față volumului mare de precipitații, iar apa s-a scurs pe nisip, direct în mare. În ceea ce privește plaja, reprezentanții Administrației Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral au precizat aceste cratere vor dispărea după ce muncitorii vor veni cu utilaje, vor aduce nisip, pe care ulterior îl vor nivela.

Marți, județul Constanța s-a aflat sub avertizare de vreme rea: a plouat și a bătut vântul cu putere. Mai multe bulevarde, mai multe drumuri și case au fost inundate.

Editor : C.S.

Acțiune.
Exit mobile version