luni, septembrie 16

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a acceptat vineri să candideze din partea UDMR la alegerile prezidențiale. El a aruncat săgeți către președintele Klaus Iohannis și i-a criticat pe George Simion și Nicolae Ciucă pentru strategiile lor de campanie. L-a ratat însă pe Marcel Ciolacu. Asta după ce, recent, liderul UDMR a fost văzut la Guvern.

Kelemen Hunor a acceptat propunerea Uniunii de a candida din partea UDMR la alegerile prezidenţiale.

„Voi fi vocea maghiarilor şi a tuturor cetăţenilor care sunt trataţi incorect şi cu neîncredere de către stat, a căror viaţă este îngreunată zi de zi, cu orice ocazie, în serviciile oferite”, a spus liderul UDMM.

„România arată ca o casă de nebuni”

El a aruncat mai multe săgeți către președintele Klaus Iohannis, George Simion și Nicolae Ciucă.

„Președintele Iohannis cu siguranță a avut dreptate când a spus „statul a eșuat”. (…) Azi când trăim vremea candidaturilor și ne uitam la peisajul politic avem senzația că România arată ca o casă de nebuni. Sunt candidați care promit case ieftine, mașini, mai urmează să promită și prânz gratuit. Pe urmă, avem un candidat care a cheltuit milioane să facă reclamă la o carte nescrisă. Din iunie anul trecut este haos. Ei numesc această situație stabilitate politică. Sper ca această stabilitate politică se va termina pe 1 decembrie. Scopul nostru este ca după alegeri să revenim la guvernare și o dată cu noi la guvernare să revină și vocea rațiunii”, a declarat Kelemen Hunor. 

Liderul UDMR a mai spus că „preşedinţii anteriori au fost în serviciul statului şi nu al cetăţenilor şi au construit statul-coşmar şi i-au permis să îşi bată joc de cetăţeni”.

Csoma Botond, purtătorul de cuvânt al UDMR, a anunţat că joi preşedinţii organizaţiilor judeţene ale UDMR i-au cerut preşedintelui Uniunii să fie candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor fiind cel mai în măsură să fie vocea comunităţii maghiare.

 

 

Editor : C.L.B.

Acțiune.
Exit mobile version