marți, octombrie 8

Elena Lasconi, președinta USR, a reacționat la anunțul lui Nicolae Ciucă privind ruperea coaliției cu PSD în urma deciziei Curții Constituționale de a anula candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale. Candidata USR spune că Nicolae Ciucă „a ales să danseze cu diavolul” făcând coaliție cu Marcel Ciolacu și că anunțul lui „reprezintă o nouă fraudă morală prin care încearcă să manipuleze și să păcălească românii”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„România, nu te lăsa păcălită! Mesajul domnului Ciucă în care ne anunță că a rupt coaliția cu PSD reprezintă o nouă fraudă morală prin care încearcă să manipuleze și să păcălească românii.

Ciucă doarme acum așa cum și-a așternut. Ciucă a ales acest parteneriat cu PSD și cu Ciolacu. Ciucă a ales să danseze cu diavolul. Făcând asta, s-a alăturat unei lungi liste de lideri roșii, antidemocrați, corupți și eșuați care au făcut rău României în ultimii 35 de ani.

Ciolacu, Geoană, Ciucă. Trei fețe ale aceluiași sistem corup construit de PSD. Au învățat de la cei mai buni. Au învățat de la Iliescu, de la Năstase, de la Dragnea”, a declarat Elena Lasconi într-un meaj video postat luni noapte pe rețelele sociale.

„Nu vă lăsați păcăliți! Braț la braț, Ciucă și Ciolacu stau în spatele acestei decizii prin care se încearcă ducerea în turul 2 a celuilalt candidat al Moscovei, rămas, surprinzător, în cursă.

Sunt singurul candidat la președinție care poate pune capăt sistemului corupt construit și consolidat de actualii politicieni în ultimii 35 de ani. Sunt singurul candidat care poate duce România către un viitor mai liber, mai prosper și mai democratic. Vino alături de mine în această luptă! Acum este momentul să ne apărăm democrația și să salvăm România. Este nevoie de acțiune azi, nu mâine!”, a mai adăugat președinta USR.

Nicolae Ciucă a anunțat luni, după publicarea motivării Curții Constituționale privind anularea candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, că va rupe coaliția cu PSD, pe care l-a acuzat că este în spatele deciziei CCR. Liderul PNL a menționat însă că PNL va rămâne în guvern, ca să prevină „escaladarea abuzurilor”.

„Este o datorie de onoare și credință față de țara noastră! Coaliția noastră de guvernare cu PSD se oprește aici. Rămânem în Executiv doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor pe care le pot realiza pentru a câștiga alegerile. Sigur că PSD și-ar dori să guverneze singur în următoarea perioadă:- pentru a reintroduce cota progresivă, – pentru a subordona justiția și instituțiile statului, – pentru a direcționa resursele financiare ale bugetului în acțiuni populiste și către clientela din partid. Acest lucru nu se va întâmpla”, a declarat Nicolae Ciucă.

Editor : B.P.

Acțiune.
Exit mobile version