sâmbătă, septembrie 21

O melodie inspirată de tentativa de asasinare a lui Donald Trump a ajuns pe locul 1 în topul iTunes, după ce a fost promovată de Fox News și distrubuită de însuși Donlad Trump, scrie Forbes.

Melodia se numește „Fighter” și a fost compusă de Jon Kahn. Cântecul a ajuns pe locul 1 în topul de descărcări iTunes, care clasifică melodiile în funcție de vânzările lor din magazinul iTunes.

Melodia, o baladă cu versuri precum „Am fost doborât” și „Nimeni nu poate spune că mă ascund” a devenit cântecul cel mai des descărcat de pe iTunes săptămâna aceasta. Melodia a fost lansată miercuri și se află în fruntea topului pop.

Kahn, un cântăreț, dar și un autor ocazional pentru site-ul de știri de dreapta Breitbart, a scris melodia împreună cu creatorul de hit-uri din Nashville, Chris Wallin, și i-a spus lui Breitbart că „s-a întrebat întotdeauna cum Trump se ridică din pat în fiecare zi, având în vedere tot ceea ce i s-a aruncat, atât lui, cât și familiei acestuia”.

Trump a postat vineri videoclipul piesei – plin cu clipuri cu el însuși la mitinguri, inclusiv imagini cu el fiind împușcat în ureche la un eveniment de campanie în iulie – și a scris: „Acesta este acum cântecul numărul unu, în toate topurile. , Despre mine. O onoare atât de neașteptată!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Secret Service admite că agenții săi au încălcat protocoalele de securitate când Trump a fost împușcat

Şeful interimar al Secret Service, Ronald Rowe, a recunoscut vineri existenţa unor „deficienţe” din partea acestui serviciu, responsabil cu protejarea personalităţilor politice americane de rang înalt, în timpul tentativei de asasinat asupra lui Donald Trump, la 13 iulie. Ancheta internă „a constatat deficienţe în planificarea anticipată şi implementarea acesteia de către Secret Service”, a declarat Rowe într-o conferinţă de presă.

„Dacă unii dintre membrii echipei de urmărire au fost foarte conştiincioşi, alţii au fost neglijenţi”, a precizat el, referindu-se la viitoare sancţiuni. El o înlocuieşte pe Kimberly Cheatle care şi-a dat demisia pe 23 iulie, după ce şi-a recunoscut responsabilitatea în „cel mai important eşec operaţional al Secret Service din ultimele decenii”.

Trump dă vina pe Joe Biden și Kamala Harris după noua tentativă de asasinat

Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a dat vina pe atacurile venite din partea preşedintelui Joe Biden şi a opozantei democrate în cursa electorală pentru Casa Albă, vicepreşedinta Kamala Harris, pentru presupusa tentativă de asasinat care l-a vizat şi în care suspectul a fost arestat fără să fi deschis focul, transmite marţi AFP. Campania electorală americană continuă sub semnul violenţei, la doar două luni după o primă tentativă de asasinat care l-a vizat pe candidatul republican la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie. Suspectul „a aderat la discursul lui Biden şi Harris şi a acţionat în consecinţă”, a declarat Donald Trump pentru Fox News, repetând acuzaţiile pe care le exprimase deja după tentativa de asasinat din 13 iulie, din care a scăpat cu viaţă. „Din cauza acestui discurs al stângii comuniste, gloanţele zboară şi situaţia se va înrăutăţi”, a acuzat Trump pe reţeaua sa de socializare Truth Social

 

Editor : Iulia Bălăianu

Acțiune.
Exit mobile version