marți, octombrie 1

Momente de spaimă pentru locuitorii unei localități din Caraș-Severin. Mai mulți lupi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce atacă în haită animalele din curțile oamenilor. Localnicii trăiesc acum sub teroarea fricii și se tem să nu fie și ei atacați de animalele sălbatice, așa că au cerut ajutorul autorităților.

Coșmarul oamenilor din localitatea Berzeasca, județul Caraș-Severin a început în urmă cu mai bine de o lună, atunci când au apărut primele imagini cu o haită de lupi care umblă pe străzile din localitate. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere, iar localnicii au fost șocați când au văzut că animalele sălbatice au intrat chiar și în curțile lor.

Oamenii spun că numărul lupilor din zonă a crescut în ultima perioadă și, speriați fiind, au cerut ajutorul autorităților, însă raspunsul a fost că animalele sunt protejate de lege și nu se poate face nimic. 

Pe lângă faptul că lupii au atacat animalele din gospodărie, oamenii se tem pentru viața lor și a copiilor care așteaptă microbuzul școlar în fiecare zi la ora 6:00, chiar în zonele în care au fost văzute animalele sălbatice. 

Editor : Ș.A.

Acțiune.
Exit mobile version