joi, octombrie 17

Procurorii DNA fac percheziții în această dimineață la Spitalul din Huși, în cabinetul medicului Nelu Tătaru. Fostul ministru al Sănătății este cercetat într-un dosar de luare de  mită, fiind acuzat că a primit bani și produse de la pacienți și rudele lor.

ACTUALIZARE 09:35 – La data de 17 octombrie, procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descins la la Spitalul din Huși, ca urmare a faptului că la DNA au ajuns documentele de la Parlament.

Procurorii DNA caută fișe ale pacienților în biroul medicului, pentru a putea pune cap la cap informațiile pe care le-a obținut ca urmare a monitorizării.

„Nu au ce găsi”, a declarat Nelu Tătaru.

Fostul ministru al Sănătății a fost filmat și înregistrat audio pe parcursul a câteva luni, iar unii dintre pacienți nu au fost, deocamdată, identificați.

„Fac ce fac de 20 de ani de cand sunt aici, ma duc la spital, când vor veni domnii vom vedea ce se va întâmpla”, a adăugat fostul ministru al Sănătății.

 

Știrea inițială

La începutul săptămânii aleșii au dat vot pentru ridicarea imunității fostului ministru al Sănătății, în prezent parlamentar, Nelu Tătaru, astfel încât cei de la DNA să poată face această percheziție în cabinetul medical al parlamentarului, pentru a putea face o verificare a telefonului, a calculatorului, a dispozitivelor ridicate în timpul perchezițiilor.

Nelu Tătaru, care este și chirurg la Spitalul din Huși a respins acuzațiile, declarându-se nevinovat, și spun că nu a condiționat niciodată actul medical pentru a acorda îngrijiri medicale de la pacienții săi de primirea unor sume de bani ori a altor foloase materiale.

Editor : Ș.A.

Acțiune.
Exit mobile version