vineri, septembrie 20

Poliţiştii din Ilfov au descins, joi, la locuinţa lui Ion Balint, cunoscut drept Nuţu Cămătaru, într-un dosar în care acesta e suspectat că şi-a însuşit un cal de rasă. La domiciliul bărbatului, din Sectorul 5 al Capitalei, au fost găsite mai multe maimuțe, o cămilă și un cangur, potrivit surselor Digi 24. Într-un comunicat al Poliției județului Ilfov, autoritățile precizează că e vorba de mai multe animale și păsări exotice a căror deținere de către persoane fizice este interzisă.

„În cursul zilei de astăzi, 19 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în Sectorul 5 din municipiul Bucureşti, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de însuşirea bunului găsit, obiectul dosarului fiind reprezentat de un exemplar cabalin de rasă. În urma percheziţiei, poliţiştii au identificat, la adresa respectivă, mai multe exemplare de animale şi păsări exotice, a căror deţinere de către persoane fizice este interzisă”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Ilfov.

La locuinţa lui Ion Balint, zis Nuţu Cămătaru, unul dintre cei mai cunoscuţi membri ai lumii interlope din România, a fost solicitată prezenţa unei echipe din cadrul Gărzii de Mediu – Comisariatul General şi a unui biolog din cadrul Societăţii Ornitologice Române, scrie News.ro.

Pe numele lui Balint a fost deschis un nou dosar de urmărire penală, în care se fac cercetări de către poliţiştii Biroului de Protecţia Animalelor Ilfov.

În urmă cu peste un deceniu, la locuinţa lui Nuţu Cămătari autorităţile au găsit patru lei şi doi urşi, într-o grădină zoologică improvizată în cartierul Ferentari din Capitală. Animalele au fost preluate atunci de către autorităţi.

Editor : B.E.

Acțiune.
Exit mobile version