miercuri, octombrie 2

PNL susține că amenajarea de la vila de protocol Neptun a președintelui nu poate fi numită teren de golf, ci doar „o pajiște cu 3 găuri”, potrivit prim-vicepreședintelui liberal, Rareș Bogdan. Acesta se declară un jucător profesionist și spune că o astfel de amenajare nu este un lux, ci și-ar putea-o permite și el.

„Nu poți să spui că e o pajiște lângă un lac cu trei găuri făcute, că și-a făcut cineva teren de golf.

Eu sunt un jucător de golf foarte bun. Am fost pe multe terenuri de gof din lumea asta. N-are nicio legătură cu un teren de golf. E o pajiște cu trei găuri. Așa pot să fac și eu”, susține prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

G4Media scrie că grădina vilei de protocol de la Neptun, folosită de președintele Klaus Iohannis, a fost dotată cu un miniteren de golf. Conform imaginilor surprinse de G4Media, trei găuri de golf sunt amenajate în jurul lacului din fața Vilei Nufărul, construită în perioada comunistă pentru soții Ceaușescu și folosită după Revoluție de președinții României.

Premierul Marcel Ciolacu spune că nu are cunoștință despre vreo amenajare specială la vila de protocol a președintelui Klaus Iohannis din Neptun. El a adăugat, la Digi24, că nu crede că șeful RAPPS s-a gândit să facă un teren de golf, fără să i se ceară acest lucru.

Editor : A.C.

Acțiune.
Exit mobile version