joi, octombrie 24

Gigi Becali a spus, într-o intervenție telefonică la Digi24, că a vorbit cu Rareș Bogdan ca PNL și AUR să facă front comun împotriva lui Marcel Ciolacu în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. Prim-vicepreședintele PNL a confirmat că a discutat cu Becali, însă are propria versiune a conversației. În schimb, Nicolae Ciucă neagă existența unei astfel de discuții.

„Eu am vorbit cu Rareș Bogdan, că în turul doi, dacă va câștiga Ciucă, îl susținem noi. El a spus – «și noi îl susținem, dacă intră în turul doi Simion»”, a afirmat Gigi Becali, pentru Digi24, care a adăugat că „așa a fost convenția”.

Rareș Bogdan are propia versiune

Rareș Bogdan a admis că a vorbit cu Gigi Becali, însă are o altă versiune a discuției. Prim-vicepreședintele PNL spune că Becali i-a transmis că l-ar fi susținut pe Nicolae Ciucă, „un patriot, un familist și un creștin practicant”, dacă nu i-ar fi promis liderului AUR George Simion că îl sprijină.

„Domnul Becali, m-a sunat sâmbătă când eram la Londra, la o întâlnire cu românii, și mi-a spus așa: «Rareș, eu cred că Nicolae Ciucă este un om extrem de serios, e un patriot, e un familist și e un creștin practicant ca și mine. Îți spun sincer că dacă nu îi promiteam lui George (Simion -n.r.), a spus el, că intru în campanie electorală pentru partidul pe care îl reprezintă, atunci l-aș fi susținut pe Nicolae Ciucă». Și atunci i-am spus: «Gigi, cu siguranță în turul doi vei putea face asta»”, a explicat Rareș Bogdan.

Ciucă neagă discuția între Rareș Bogdan și Gigi Becali

Liderul PNL Nicolae Ciucă a precizat, că are încredere că Gigi Becali spune adevăratul că a discutat cu Viorel Hrebenciuc pentru a îl duce în turul al doilea al alegerilro prezidențiale pe George Simion.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat joi, la Giurgiu, dacă are încredere în ce spune Gigi Becali, care ar fi discutat cu Viorel Hrebenciuc să-l ducă pe liderul extremist AUR, George Simion, în turul doi al alegerilor prezidențiale.

„Eu sunt creștin-ordotox, Gigi Becali este creștin-ortodox. A fi creștin-ortodox înseamnă să fii drept credincios. Ca atare, când vine vorba de ce spune Gigi Becali, să-l credem și să-i dăm dreptate, pentru că este un om foarte credincios. Nu comentez ce zic unii și alții, dați-mi voie să mă întrebați ceea ce zic eu sau ceea ce fac eu. Nu sunt comentator”, a afirmat Nicolae Ciucă, întrebat despre subiect, joi la Giurgiu.

Chestionat dacă Gigi Becali a discutat și cu Rareș Bogdan, președintele Ciucă a răspuns: „Nu există așa ceva. Eu nu am vorbit cu nimeni. Ca atare, dacă ne referim la PNL, vorbim de o voce oficială. Am discutat cu Rareș Bogdan și a zis că nu a avut loc această discuție”.

Editor : Ana Petrescu

Acțiune.
Exit mobile version