miercuri, octombrie 9

Diana Șoșoacă i-a sunat pe Marcel Ciolacu și Mircea Geoană și le-a cerut să se retragă din cursa prezidențială, pentru ca alegerile să fie reorganizate, iar ea să-și poată depune din nou candidatura. Eurodeputata a transmis în direct pe rețelele sociale convorbirile cu cei doi candidați.

Vă cer și dvs. ca prezidențiabil și tuturor prezidențiabililor să vă retrageți candidatura la Președinția României. Eu în acest moment am sesizat toate instituțiile internaționale și vom intra rău de tot… (este întreruptă – n.r.) da, dar va fi urât de tot pentru România, i-a spus Diana Șoșoacă lui Marcel Ciolacu într-o convorbire telefonică transmisă în direct pe rețelele sociale.

Liderul PSD i-a transmis eurodeputatei că a avut declarații antisemite „evidente”, iar Diana Șoșoacă a replicat că nu trebuie să fie de acord cu tot ce face Israelul.

– Dumneavoastră îi pupați. Eu nu-i pup, a continuat Diana Șoșoacă.

– Eu n-am ce să pup, că nu pup pe nimeni, a spus Marcel Ciolacu.

– Ba da, m-ați pupat și pe mine și ați pupat și evreii care v-au venit în guvern.

Același lucru i l-a cerut Diana Șoșoacă și lui Mircea Geoană: să-și retragă candidatura pentru reluarea de la zero a alegerilor prezidențiale, iar ea să poată candida din nou.

Efectiv sunt propuneri care nu sunt realiste, nu poți să schimbi legislația…, a spus Mircea Geoană

– Ba da, se schimbă legea de funcționare a Curții Constituționale, l-a întrerupt Diana Șoșoacă.

Curtea Constituțională a respins candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale, motivând prin comportamentul eurodeputatei, care, potrivit judecătorilor CCR, este împotriva normelor Constituției, ceea ce ar împiedica-o să respecte legea fundamentală.

Editor : Bogdan Păcurar

Acțiune.
Exit mobile version