sâmbătă, octombrie 19

Donald Trump a catalogat filmul despre viața sa drept unul „fals” și „fără clasă”. După încercările eșuate de a interzice pelicula care urmăreşte biografia sa, candidatul republican la Casa Albă a criticat dur echipa de producţie și pe actorul care îl interpretează în varianta sa tânără, românul Sebastian Stan, pe care i-a numit „gunoaie umane”.

„Un film fals și fără clasă scris despre mine, numit «Ucenicul» (Au măcar dreptul să folosească acest nume fără aprobare?), va fi, sper, un eșec total. Este o lovitură ieftină, defăimătoare și dezgustătoare din punct de vedere politic, lansată chiar înainte de alegerile prezidențiale din 2024, pentru a încerca să afecteze cea mai mare mișcare politică din istoria țării noastre”, a scris Donald Trump pe platforma Truth Social.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Trump a adăugat că fosta sa soție, Ivana, a fost „o persoană bună și minunată”, și a avut o relație excelentă cu ea până în ziua în care a murit, iar „scriitorul acestei mizerii, Gabe Sherman, un nimeni fără talent, care a fost demult discreditat pe scară largă, știa asta, dar a ales să o ignore”.

„Este trist că gunoaie umane, precum oamenii implicați în acest proiect, care sper să fie o nereușită, au voie să spună și să facă orice doresc pentru a afecta o mișcare politică, care este mult mai mare decât oricare dintre noi”, a conchis fostul președinte al SUA.

Actorul Sebastian Stan a declarat că Donald Trump „ar trebui să fie recunoscător” pentru acest lungmetraj, deoarece oferă o „abordare complexă, tridimensională” a vieții sale, potrivit BBC.

Editor : Ana Petrescu

Acțiune.
Exit mobile version