luni, septembrie 16

Un bărbat din Oradea, cunoscut interlop, a ajuns după gratii pentru că și-ar fi agasat soția cu aproape 1.700 de mesaje și telefoane. Bărbatul a încălcat astfel un ordin de restricție pe care îl avea. El este, de altfel, o cunoștință mai veche a polițiștilor, cu mai multe tâlhării, distrugeri sau infracțiuni rutiere în cazier.

Potrivit polițiștilor, faptele ar fi avut loc în perioada 25 iulie – 28 august 2024. Bărbatul ar fi contactat-o pe soția lui de aproape 1.700 de ori, atât telefonic, prin mesaje text, cât și prin intermediul unor aplicaţii de mesagerie, fără să țină cont că încalcă astfel legea tot de atâtea ori.

Interlopul orădean, Răzvan Parfene, a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a încălcat astfel ordinul de restricție cerut de soția sa. El nu s-a apropiat de ea, însă a terorizat-o cu telefoane și mesaje. Ordinul de restricție fusese emis exact pe 25 iulie 2024, după ce bărbatul și-ar fi agresat fizic soția și pe un alt membru al familiei, cu doar două zile înainte. În urma agresiunii, victimele au avut nevoie de 3 – 6 zile de îngrijiri medicale.

„Ar fi încălcat măsurile dispuse printr-un ordin de protecţie emis de către Judecătoria Oradea, față de acesta, pe o perioadă de 12 luni, începând cu data de 25 iulie a.c., în urma faptului că, la data de 23 iulie a.c., în locuința comună și în parcarea din fața imobilului, ar fi agresat-o atât pe femeia de 32 de ani, cât și pe un alt membru al familiei, aceștia necesitând pentru vindecarea leziunilor suferite între 3 și 6 zile de îngrijiri medicale. Pentru aceste fapte, bărbatul a fost reținut la vremea respectivă, pentru 24 de ore, iar în prezent este cercetat penal pentru comiterea infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de lovirea sau alte violențe”, se arată în comunicatul de presă transmis de IPJ Bihor.

Răzvan Parfene este un client mai vechi al poliției din Oradea, având la activ tâlhării, distrugere, consum de substanțe interzise, vătămare corporală și a mai fost închis în trecut. Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea unui procuror de la Judecătoria Oradea.

 

Editor : Izabela Zaharia

Acțiune.
Exit mobile version