Wednesday, November 30, 2022
Home Sport Video | Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1. Andrei Ivan le aduce un punct oltenilor

Video | Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1. Andrei Ivan le aduce un punct oltenilor

by admin

30.09.2022, 22:57

  • Liga 1: Universitatea Craiova – FC Voluntari, vineri, 21:00, DGS1

  • Bundesliga: Bayern Munchen – Bayer Leverkusen, vineri, 21:30, DGS2

Partida dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari din etapa cu numărul 12 din Liga 1 s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari ajunge pe locul 10, cu 13 puncte, în timp ce oltenii trec pe locul cinci în clasament cu 18 puncte, la egalitate cu CFR Cluj.

Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1. Andrei Ivan le aduce un punct oltenilor

Trupa lui Mirel Rădoi a fost echipa mai agresivă în prima parte a partidei. Roguljic putea înscrie în minutul 6, însă a trimis peste poartă.

Bancu a irosit o șansă importantă în minutul 11. Crețu i-a pasat în fața porții, dar șutul căpitanului de la Universitatea Craiova a trecut mult peste poartă.

Cea mai importantă ocazie a oltenilor din prima repriză a venit în minutul 30, când Crețu a nimerit bara. Bancu a centrat din flancul stâng, balonul a fost deviat și a ajuns până la Crețu care a trimis din prima în transversală.

După pauză, ilfovenii au deschis scorul după un șut imparabil expediat de Vitalie Damașcan de la marginea careului.

Elevii lui Mirel Rădoi au restabilit egalitatea în minutul 71, după ce Istvan Kovacs a dictat penalty în urma unui fault al lui Matricardi asupra lui Andrei Ivan. Tot Ivan a fost cel care a marcat de la punctul cu var.

Oltenii puteau trece în avantaj în minutul 74 când Nistor nu a reușit să înscrie din fața porții.

Ilfovenii au irosit o șansă imensă de gol pe final de meci după o cursă formidabilă făcută de Meleke spre poarta lui Lazar. Acesta i-a pasat în lateral lui Florea, însă șutul său a fost slab.

VIDEO Rezumatul partidei Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1

Universitatea Craiova – FC Voluntari 1-1. Andrei Ivan le aduce un punct oltenilor

Oltenii vin după victoria obținută cu FCSB, 2-1, și speră să o învingă și pe trupa lui Liviu Ciobotariu.

Ilfovenii au triumfat și ei în runda trecută, împotriva celeilalte echipe din Oltenia, U Craiova 1948, 1-0. 

Ultima partidă dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari a fost în play-off-ul sezonului trecut, atunci când oltenii s-au impus, 1-0, datorită unui gol marcat de Ștefan Baiaram.

Ciobotariu speră să obțină un rezultat pozitiv pe Ion Oblemenco, însă este convins că echipa sa va avea o misiune foarte dificilă.

Tehnicianul a avut cuvinte de laudă la adresa antrenorului formației din Bănie, Mirel Rădoi.

Reluăm jocurile oficiale după o pauză prilejuită de meciurile echipei naționale. Din păcate, pentru mine și pentru staff-ul meu, această întrerupere nu a venit așa bine. Am avut multe frământări, multe probleme. Am fost bucuros că am avut jucători la echipele naționale, dar ne-au lipsit în această perioadă.

Am avut și probleme medicale, șase jucători accidentați. Am reușit să recuperăm câțiva dintre ei. Nu am avut tot lotul la dispoziție să pregătim jocul, dar eu consider că ne-am pregătit bine. Mergem la Universitatea Craiova. De fiecare dată când am jucat acolo, meciurile au fost foarte grele. Întâlnim o echipă foarte bună, cu un lot foarte bun și cu un antrenor cu un bagaj mare de cunoștințe. Este clar că va fi un examen dificil.

Și noi avem un moral bun. Am reușit să luăm patru puncte în ultimele două partide. Avem nevoie de un rezultat pozitiv. Ne dorim să scoatem un rezultat pozitiv. Ca o paranteză, cu U Craiova 1948, statistic, am avut doar rezultate pozitive. Pe de altă parte, cu Universitatea Craiova, pe teren propriu, am reușit să câștigăm, dar la Craiova nu am reușit să luăm nimic. Ne dorim să spargem gheața și să venim cu un rezultat bun.

Va trebui să facem un joc perfect. Din câte am înțeles, au revenit și cei doi jucători care au fost accidentați, Markovic și Ivan. Au lotul complet, așa că va fi un joc greu pentru noi. Nu cred că am mai jucat împotriva lui Rădoi. Va fi o întâlnire ca între doi foști colegi care vor amândoi să câștige. Este clar că faptul că ei joacă pe teren propriu este un avantaj. Consider că ne-am pregătit foarte bine și mergem să practicăm un fotbal bun”, a declarat Liviu Ciobotariu la conferința de presă.

Clasament Liga 1

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro