vineri, octombrie 18

O familie din Argeș s-a trezit cu un șarpe în dormitorul locuinței. Când au văzut reptila, oamenii au sunat disperați la 112. Jandarmii ajunși de urgență la adresă au capturat șarpele și l-au eliberat apoi în natură, departe de zonele locuite, scrie Jurnalul de Argeș.

Apelul la 112 a fost dat joi și anunța prezența unui șarpe într-o casă din comuna Bascov, județul Argeș.

„În urma apelului, jandarmii au ajuns rapid la adresa indicată, unde au constatat prezența unui șarpe de dimensiuni medii în interiorul locuinței. Echipa a acționat cu promptitudine, folosind echipamentul specific pentru astfel de intervenții, reușind să captureze șarpele în siguranță”, au transmis reprezentanții IJJ Argeș.

Sursa foto: IJJ Argeș

Șarpele a fost eliberat apoi în natură, departe de zonele locuite. Jandarmii reamintesc oamenilor că în astfel de situații este important să-și păstreze calmul și să nu încerce să captureze singuri reptila.

” Apelul la 112 este cea mai sigură opțiune, iar echipele specializate vor interveni prompt pentru a asigura siguranța tuturor”, mai transmit jandarmii din Argeș.

Tot joi, și jandarmii din Dolj au intervenit la un caz similar.

„Printr-un apel la numărul unic de urgență 112, a fost semnalată prezența unui șarpe, într-o locuință situată pe strada Progresului, din municipiul Craiova. Jandarmii s-au deplasat la adresa indicată și au capturat șarpele, pe care ulterior l-au eliberat în mediul natural, nefiind pusă în pericol nicio persoană”, au transmis reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astfel de cazuri sunt tot mai des întâlnite în ultimele luni, în România. Cel mai recent caz vine din municipiul Brașov, unde un șarpe și-a făcut apariția la una dintre terasele din centru. Când au văzut reptila lungă de aproape un metru, clienții s-au îndepărtat în grabă și au sunat la 112 să ceară ajutor jandarmilor. 

Editor : Izabela Zaharia

Acțiune.
Exit mobile version