joi, octombrie 24

Situație critică într-o localitate din județul Vâlcea, unde localnicii se sufocă din cauza munților de gunoaie adunați pe străzi. Mirosul este insuportabil în zonă, după ce mizeria adunată nu a mai fost ridicată de mai bine de o săptămână. Garda de Mediu a amendat marți Primăria Drăgășani cu 50.000 de lei. Primarul este în concediu, iar viceprimarul refuză să comenteze situația.

De mai bine de o săptămână, Drăgășani din județul Vâlcea este o bombă ecologică. Orașul se sufocă sub tone de gunoaie, neridicate cu zilele. Tomberoanele dintre blocuri dau pe-afară de deșeuri, iar mirosul în zonă este insuportabil.

Explicația: contractul Primăriei Drăgășani cu firma de salubritate, semnat acum 6 luni, a expirat. Autoritățile locale nu s-au grăbit să semneze un altul. Primarul este în concediu, iar viceprimarul nu comentează situația.

Din cauza focarului de infecție care amenință orașul, localnicii au cerut ajutorul inspectorilor DSP pentru a declara stare de alertă sanitară. De altfel, și în urmă cu 6 luni, înainte de a fi semnat contractul expirat acum, situația a fost similară. Garda de Mediu a amendat, în cursul zilei de marți, Primăria Drăgășani cu 50.000 de lei.

Jurnaliștii Digi24 au încercat să obțină un punct de vedere de la autoritățile locale. Fără succes, momentan. 

Orașul Drăgășani se sufocă din cauza gunoiului neridicat de pe străzi de mai bine de o săptămână. Sursa foto: Digi24

Editor : Izabela Zaharia

Acțiune.
Exit mobile version