Wednesday, March 22, 2023
Home Sănătate Vlad Gherman și Oana Moșneagu, probleme mari de sănătate. Actorii au fost nevoiți sa renunțe la proiectele lor

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, probleme mari de sănătate. Actorii au fost nevoiți sa renunțe la proiectele lor

by admin
  • Vlad Gherman și Oana Moșneagu, probleme mari de sănătate
  • Actorii au fost nevoiți sa renunțe la proiectele lor

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Cei doi actori au avut gripă, iar planurile lor au fost date peste cap. Ei au trebuit să ia o pauză de câteva zile pentru ca starea lor să fie cât mai bună.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut probleme de sănătate

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au confruntat cu câteva probleme. Aceștia au avut gripă, iar starea lor de sănătate nu i-a lăsat să-și ducă proiectele până la capăt. Actrița a povestit mai în detaliu despre gripa ei, dar și cum nu a mai ieșit din casă timp de câteva zile.

Pe rețelele de socializare, ei nu au fost atât de activi, iar motivul a fost strict problemele de sănătate. Astăzi, se pare că se simt mult mai bine și au vorbit cu fanii lor despre ultima perioadă. Vlad Gherman i-a făcut o fotografie iubitei sale în perioada în care avea viroză și nu era în cea mai bună formă. Imaginea a fost publicată la secțiunea de InstaStory.

„Hai, bună dimineața, s-a trezit dulceațaa. Muțumesc iubitului meu, știe să surprindă esența fiecărei stări prin care trec „a 6a zi în casă, cu gripă”, a scris Oana Moșneagu la InstaStory.

”De ce nu am mai postat? Am fost foarte raciti!”, a scris Vlad Gherman pe Instagram.

Ce spune Oana Moșneagu despre intervențiile estetice

Oana Moșneagu a fost întrebată dacă are intervenții estetice, iar actrița nu s-a ferit să răspundă. A mărturisit că nu a mers deloc la medicul estetician, deși s-a gândit că ar avea nevoie, la un moment dat. Până în acel moment, aceata rămâne complet naturală, fiind și foarte frumoasă.

”Nu am umblat în această zonă. De fapt, nu am umblat pe nicăieri. Deși aș umbla în niște locuri, dar aici se vede la lumina asta, dar nu încă. Nici nu cred că am nevoie”, a spus Oana Moșneagu pe contul ei de Instagram.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro