Thursday, September 28, 2023
Home Internațional Waze anulează o funcție importantă

Waze anulează o funcție importantă

by admin

Waze a retras mai multe funcții importante din aplicația sa de navigare, spre nemulțumirea utilizatorilor. Se zvonește și că Google își dorește să scape de această aplicație.

Waze a retras mai multe funcții importante din aplicația sa de navigare, spre nemulțumirea utilizatorilor. Se zvonește  că și Google intenționează să integreze complet Waze în Google Maps. Aplicația a eliminat opțiunea de a raporta echipaje de poliție. Unii utilizatori nu mai au acces la opțiunea „other side” (cealaltă parte). Ei nu mai pot raporta prezența unui radar situat pe partea opusă a drumului. Acum, doar cei care au Android pot vedea această opțiune.

Aplicația a eliminat și posibilitatea de a raporta vehicule oprite pe marginea drumului. Această schimbare i-a afectat pe utilizatori. Ei puteau vedea când un vehicul este staționat pe marginea drumului și când este blocaj în trafic.

Această aplicație este o filială a Google care oferă software de navigație prin satelit pe smartphone-uri și alte computere care acceptă GPS. Ea încorporează timpii de călătorie și detaliile de traseu transmise de utilizator, potrivit go4it.ro.

Sursa foto: WAZE

Software-ul a fost dezvoltat inițial în Israel de o companie fondată de antreprenorii israelieni Ehud Shabtai, Amir Shinar și Uri Levine. Finanțarea pentru proiectul inițial a fost asigurată de două firme israeliene, Magma și Vertex Ventures Israel. În 2013, aplicația a fost cumpărată de Google pentru 1,3 miliarde de dolari SUA. Aplicația generează venituri prin intermediul publicității hiperlocale la un număr estimat de 130 de milioane de utilizatori.

Waze a introdus o setare care îi încurcă pe șoferi

Aplicația a introdus și o setare care mai mult îi încurcă pe șoferi. Când plecăm cu mașina în străinătate, plata drumurilor, respectiv a vinietelor, variază de la o țară la alta. Aplicația are o funcție prin care trebuie să introducem faptul că am plătit vigneta pentru țara străină în care ne aflăm.

În cazul în care nu facem acest lucru, aplicația ne va indica doar drumuri de țară, pe unde se circulă fără vignete. Mulți șoferi au declarat că n-au știut de această funcție și că au fost ocoliți. Ei au mai spus că au fost îndrumați către drumuri cu grobi.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro