Thursday, November 30, 2023
Home Divertisment „Weekend în familie”, în Parcul George Enescu din Lugoj. Eveniment pentru copii și adulți – Lugojeanul.ro

„Weekend în familie”, în Parcul George Enescu din Lugoj. Eveniment pentru copii și adulți – Lugojeanul.ro

by admin

Primăria Municipiului Lugoj și Casa de Cultură a Municipiului Lugoj anunță organizarea celei de-a doua ediții a evenimentului „Weekend în familie – ediția de vară”, care va avea loc în perioada 14-16 iulie 2023, în Parcul George Enescu din Lugoj.

Într-o încercare de a combate rutina și de a încuraja petrecerea timpului de calitate în familie, organizatorii au pregătit trei zile pline de activități recreative și distractive pentru toți participanții. Evenimentul își propune să ofere familiilor o oportunitate unică de a se reconecta cu natura și de a crea amintiri de neuitat.

Programul evenimentului include o varietate de activități pentru toate vârstele. Vineri, începând cu ora 17:00, vor avea loc activități precum face-painting, poze cu mascote, oglinda magică și realitate virtuală, proiecții de filme de animație și comedii/acțiune, precum și un Retro Party pentru cei nostalgici.

Sâmbătă, începând cu ora 10:00, parcul va fi animat de jocuri prin parc, face-painting, poze cu mascote, oglinda magică și realitate virtuală, o piesă de teatru specială pentru copii, bătaie cu baloane cu apă, competiție de street dance, concerte și multe altele. Se anunță și un concert susținut de Euphoria Cover Band, precum și o piesă de teatru prezentată de trupa de teatru din cadrul Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu” Lugoj. Ziua se va încheia cu un impresionant Glow Party și un spectacol de show cu flăcări.

Duminică, evenimentul continuă cu activități recreative și distractive, precum ateliere coregrafice coordonate de Ansamblul „Lugojana”, ateliere tematice și demonstrative cu meșteri populari lugojeni sau timișeni, precum și un spectacol coregrafic-muzical susținut de Ansamblul „Lugojana”. Participanții vor avea parte și de alte surprize pe parcursul zilei.

Pentru a fi la curent cu toate activitățile și evenimentele ce vor avea loc în perioada următoare, organizatorii îi îndeamnă pe doritori să urmărească pagina de Facebook a Casei de Cultură a Municipiului Lugoj: https://www.facebook.com/ccmlugoj.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro