Thursday, September 28, 2023
Home Sport Xavi i-a aflat secretul lui Ferran Torres: A avut dreptate!

Xavi i-a aflat secretul lui Ferran Torres: A avut dreptate!

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 18 Septembrie 2023, 16:56

Data actualizarii: Luni 18 Septembrie 2023, 16:56


Ferran Torres s-a făcut remarcat după meciul de sâmbătă seara de pe Estadio Olimpico. Atacantul de 23 de ani a oprit blestemul post-Messi și a înscris din lovitură liberă pentru a modifica tabela la 3-0


Catalanii nu au mai înscris printr-o asemenea manieră din 2 mai 2021. Ultima reușită din lovitură liberă a fost marcată de nimeni altul decât Messi, într-un meci pe Mestalla împotriva Valenciei.


Secretul lui Ferran


La conferința de presă de după meci, tehnicianul Xavi a recunoscut care este secretul lui Ferran: ”Ferran Torres mi-a spus în iunie că are nevoie de un presezon excelent pentru a juca bine, și a avut dreptate. I-am oferit timpul necesar să demonstreze că vrea să joace bine, atitudinea sa și munca au fost mereu la un nivel bun. Este și va fi un jucător important pentru noi.” a declarat antrenorul de 43 de ani


Ferran Torres s-a alăturat catalanilor în ianuarie 2022. Fotbalistul spaniol a venit de la Manchester City pentru suma de 55 de milioane de euro.


În sezonul actual, atacantul naționalei Spaniei are trei goluri marcate în patru meciuri, și a înscris, în medie, un gol la fiecare 43 de minute.


Victoria din meciul cu Betis este un avertisment dur pentru belgienii de la Antwerp, în compania cărora Barcelona va deschide campania de Champions League, marți, 19 septembrie de la ora 22:00. La centru, catalanii îl vor avea pe centru pe arbitrul român Radu Petrescu.


Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro