vineri, octombrie 11

Yung Filly este acuzat de violarea unei femei în Australia, fiind arestat în Brisbane și dus la Perth a doua zi pentru a participa la o audiere în instanță, relatează BBC.

Yung Filly este un YouTuber și muzician britanic care și-a început cariera pe YouTube în anul 2013, începând și o carieră muzicală patru ani mai târziu.

Pe numele său real Andres Felipe Valencia Barrientos, bărbatul este cunoscut mai ales pentru colaborarea sa cu colectivul YouTube Beta Squad, dar și ca prezentator de emisiuni la BBC Three.

Yung Filly, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat marți în Brisbane și dus la Perth a doua zi pentru a participa la o audiere în instanță, iar ulterior i-a fost aprobată cererea de eliberare pe cauțiune.

Acuzațiile complete includ patru capete de acuzare de viol, trei capete de acuzare de agresiune cu vătămare corporală și un capăt de acuzare de împiedicare a respirației normale a unei persoane.

Youtuberul se afla în Australia pentru a cânta la clubul de noapte Bar1 din Perth, iar după terminarea concertului ar fi dus o femeie în vârstă de aproximativ 20 de ani în camera sa de hotel, atacul având loc la data de 28 septembrie.

El a fost reprezentat la Perth Magistrates Court de avocatul Seamus Rafferty SC, care a solicitat eliberarea pe cauțiune în numele inculpatului.

Editor : Ș.A.

Acțiune.
Exit mobile version