Monday, March 20, 2023
Home Afacere zeci de mii de lei pe o lucrare, nu credea că este posibil

zeci de mii de lei pe o lucrare, nu credea că este posibil

by admin

Există anumiți români care știu să-și pună talentul „la bătaie”, astfel încât să facă din asta o afacere de succes.

Se spune că trebuie să faci ceea ce îți place ca să nu simți că muncești din greu o zi în viața ta. Aceasta este și povestea unei românce din Galați căreia i-a venit magnifica ideea de a-și tranforma pasiunea într-o sursă de bani, bucurându-i și pe ceilalți cu talentul său.

Gălățeanca are o afacere unică în zona Moldovei

Anișoara Mihai a produs o afacere de succes în Galați, dar și în imediata apropiere a orașului de la Dunăre, mai exact vânzând panouri cu licheni stilizați ce servesc drept decorațiuni apreciate în locuințe, dar și în sediile mai multor firme.

Pe o singură lucrare, femeia poate primi și zece de mii de lei, ceea ce, în mod evident, poate fi catalogat ca fiind un succes.

Are propriul magazin unde vinde astfel de ornamente și nu duce lipsă de clienți.

Povestea Anișoarei Mihai a început, ca oricare alta, de jos. Într-un interviu acordat publicației Adevărul, ea a recunoscut că, atunci când s-a apucat de această afacere, nu știa foarte multe lucruri despre licheni, însă munca și talentul au compensat rapid, astfel că afacerea femeii a crescut exponențial.

„Abia apăruseră pe piață. Nici nu știam ce sunt lichenii stabilizați”, a declarat Anișoara Mihai pentru Adevărul.

Prima lucrare a fost realizată în urmă cu șapte ani și, conform propriilor declarații, aceasta este intactă chiar și în ziua de astăzi. Deși vorbim despre plante decorative vii care se pot usca cu foarte mare ușurință, gălățeanca a găsit formula succesului și a longevității, în acest sens.

Lucrările sunt executate în funcție de cerințele clientului și pentru acestea folosește licheni de calitate superioară.

Totuși, ea le recomandă mereu clienților săi să mențină mereu o umiditate de 40% în camera unde vor plasa lucrările executate de ea, pentru ca acestea să reziste cât mai mult timp.

„O lucrare mică, ce poate fi și un tablou, poate pleca de la 50 de lei și poate ajunge la câteva zeci de mii de lei, de pildă o lucrare de 8 metri pătrați, care cuprinde și plante stabilizate, precum eucaliptul și feriga”, a mai spus aceasta.

decorațiuni cu licheni

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro