Tuesday, November 28, 2023
Home Afacere Ziua de Cluj | Afaceri de Cluj: Tânăra care face “magie” cu părul femeilor

Ziua de Cluj | Afaceri de Cluj: Tânăra care face “magie” cu părul femeilor

by admin

O tânără a decis să își transforme talentul, răbdarea și pasiunea pentru frumos în business. Așa s-a născut “Ovation Hair Salon” din Cluj-Napoca. 

“Ovation Hair Salon”, specializat pe extensii de păr natural, dar care oferă și alte servicii de înfrumusețare, și-a deschis porțile în weekend pe str. Titulescu nr. 43.  

Extensiile de păr natural reprezintă un business la modă în Europa și un serviciu extrem de căutat de femeile de toate vârstele. Pentru că presupune multă manualitate și o specializare aprofundată, această afacere este greu de pus pe picioare dacă vrei să oferi clientelor calitate și profesionalism.

Afaceri de Cluj: Tânăra care face "magie" cu părul femeilor

Bianca Togan a terminat Facultatea de Psihologie și a urmat un master în Management, ambele la Timișoara. După finalizarea studiilor universitare, tânăra a decis să își urmeze pasiunea pentru frumos, absolvind cu suces un curs de perfecționare la Londra.

Iar în weekend și-a deschis la Cluj-Napoca propriul salon de înfrumusețare, “Ovation Hair Salon”, care oferă o gamă largă de produse și servicii: extensii de păr natural, cosmetică, manichiură, pedichiură și tratamente corporale.

Pasionată de păr de când mă știu și cu o experiență profesională de peste 14 ani în domeniu, din care 10 ani cu extensiile din păr natural, ador ceea ce fac și îmi dedic tot timpul pentru a oferi cele mai bune servicii clientelor mele – Bianca Togan, antreprenor și proprietar al Ovation Hair Salon

Deși e vorba de multă muncă, migală, atenție și pasiune, rezultatele Biancăi sunt spectaculoase, așa că multe dintre cliente vorbesc despre ea ca despre “fata care face magie cu părul”.

Afaceri de Cluj: Tânăra care face "magie" cu părul femeilor

Afaceri de Cluj: Tânăra care face "magie" cu părul femeilor

Afaceri de Cluj: Tânăra care face "magie" cu părul femeilor

Asta pentru că, în majoritatea cazurilor, transformarea e una spectaculoasă: femeile vin cu părul scurt și distrus și pleacă cu un păr lung, natural și sănătos.

Ovation Hair Salon

Cluj-Napoca, str. Titulescu nr. 4


0736199103

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro